Annonse
Sivert Waagen – din leverandør av hagerelaterte byggvarer
God pske nskes alle fra AskyMagasinet!

ArkivNilsen: Ronny Nilsen (t .v.) og Richard Nilsen bærer etternavnet som topper etternavn-listen på Askøy. Nilsen er først på syvendeplass på landsoversikten.
Samfunn

Her kommer Nilsen fra Askøy

Når du hilser på en person fra Askøy, så er det størst sjanse for at vedkommende heter Nilsen til etternavn. Vi presenterer her den store etternavn-oversikten fra Askøy.

 Les saken

Gjennomgang: Arkitekt Øystein Haugsdal og daglig leder Martin Skotnes gjennomgår tegninger på et hus. Ravnanger Hus AS er opptatt av detaljer, og at kundens boligdrømmer skal realiseres.
Sponset innhold

Boligdrømmens mester

Har du en drøm om hvordan din fremtidige bolig skal være? Har du en tomt du vil bygge på? Ravnanger Hus AS har gjennom to tiår vært kjent for å realisere ønskene til boligbyggere. Selv i disse nedgangstider opplever askøyfirmaet vekst.

 Les saken

Foto: Biologen Herdla
Mat og drikke

Frisk fiskesuppe!

I denne månedens utgave av AskøyMagasinet presenterer det matgale teamet på gjestehuset Biologen Herdla en fiskesuppe inspirert av det asiatiske kjøkken.

 Les sakenFoto: Yngve Johnsen
Fritid

Klar for «nyoppusset» tur

Lørdag 20. august er det duket for tredje utgave av «Askøy på langs». Denne gangen blir turgåerne møtt av en utbedret løype med mange nye broer.

 Les saken


Pop: Mia Brox Bøe kommer fra Kleppestø, men har gjort seg bemerket i Sverige med sitt band Postiljonen.
Nå jobber hun hos Warner Music i Oslo, der hun speider etter nye sang- og låtskrivertalenter.
Røtter fra Askøy

Askøyjente med suksess i Sverige

Mia Brox Bøe (27) er vokalist i det svenske bandet Postiljonen, som høster svært gode kritikker for både album og konserter. Hennes røtter befinner seg på Askøy.

 Les saken

Sommertilbud: Askøy kommune skal gjennom åtte sommeruker tilby barn og unge (fra og med 13 år og inntil 19 år) ulike og spennende aktiviteter.
Alt sammen er gratis, men man må huske å melde seg på. Det er prinsippet «førstemann-til-mølla» som gjelder. Fra v. Elise Antonsen, Gørild Wold, 
Lisbeth Fauskanger Strøm, Inger Jørgensen og Dag Folkestad. Foto: Yngve Johnsen.
Barn og unge

Ung og gratis sommer

«Ung sommer 2016» er det nye storstilte tilbudet som Askøy kommune tilbyr askøyungdommer denne sommeren. Aktivitetene står i kø gjennom hele sommeren – og alt er gratis.

 Les saken

Meny